onsdag 23 december 2009

Tonårsbokens nyårslöften


Vad hatar ni med Tonårsboken? Vad älskar ni med Tonårsboken? Vad skulle ni vilja ha mer av i Tonårsboken? Vad saknar ni i Tonårsboken? Ett nytt år närmar sig och Tonårsboken börjar fundera på sina nyårslöften. Vi vill göra bloggen bättre och roligare och nu, åtta dagar innan det kommande 10-talet känns det som om det är dags att börja fundera på det.
Men vi behöver eran hjälp! Vad tycker ni egentligen om vår blogg? Har vi urtråkig design eller urtråkiga inlägg? Stör ni er på vår skriv stil eller tycker ni att vi skriver för mycket om t ex fantasy. Eller älskar ni det?
Beröm, bedöm och kritisera i kommentarerna eller skicka ett mejl. Vi behöver all hjälp vi kan få för att utveckla bloggen!

Kramar Elin och Klara

3 kommentarer:

  1. Uppdatera så ofta ni kan, så det inte går flera dagar utan inlägg.
    Ni skriver väldigt bra,, måste faktist få ge en loge till Elin för då skriver så otroligt bra för att vara så ung ändå ;-)
    Jag gillar förstås headern, men det kanske skulle vara kul om ni bytte nu vid årsskiftet :-)
    Jag hittar bara ett minus och det är att ni inte har så många läsare, det beror INTE på att ni skriver dåligt, det beror på att ni borde reklamera lite inför bloggen, VISA ATT NI SYNS! :-D
    Ett minus till mig själv är att jag är så dålig på att kommentera..

    Så, det var lite råd och rön. Tack för en bra blogg!

    SvaraRadera
  2. Tycker er blogg är mycket bra! Kan instämma i förra inlägget, skaffa fler läsare, för ni är duktiga! Besök andra bloggar,och länka mycket!
    Gott Nytt Bokår!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker bloggen är jättebra! Det är stavfel ibland vilket är lite irriterande, men annars super!

    SvaraRadera